Get your own Digital Clock

Sunday, August 2, 2009

Zasssss...(~.^)

Assalamualaikum & salam sejahtera.

Apa khabar korang suma...??Ada ke yang kena kuarantin sebab virus influenza H1N1…??harap2 korang suma oklah ye…Tetapi kenalah selalu berhati-hati…kalau demam 2 cpt2 la g klinik jumpa doctor n wak pemeriksaan…Jangan tunggu lama2 baru nop g klinik..nanti kalau dah melarat sape yg susah…??Korang gak yg susah nanti…

Apakah pegertian merdek bagi korang..??Janganlah asyik sebut merdeka tp x tau makna apa…Merdeka Negara kita ni berait rapat dgn sejarah tanahair.rajin2lah selak buku sejarah…Kat internet pun bnyk rujukan pasal Negara kita ni…Jgnlah bila buka internet asyik myspace, friendster & facebook ajew…Sambil2 tu google la pasal ngra kita ni…Err…sebenarnya izzah pown x tau sgt pasal negara asal Izzah nie…hehehe…

“SELAMAT HARI MERDEKA” yang bakal menjelang tiba pada 31 August 2009 ni k…

No comments:

Related Posts with Thumbnails