Get your own Digital Clock

Monday, August 10, 2009

SaYa SuKa PaKwE SaYeW...

Saya suka tengok jari pakwe saya...Cantik betul... Sungguh!...Sampai takut nak pegang...Bukan takut patah...Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other...Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa...

Saya sedih tengok pakwe saya...Tak tido, tak makan rindu kat saya...Saya pun macam tu jugak,Ada problem yang sama..Die tanya apa ubatnya?Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa...Semog­a lebih cintakan Nya dari saya...

Saya sedih tengok pakwe saya...Selalu pesan macam-macam kat saya..."Makan, minum, drive elok-elok tau..Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla" katenya...Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu...Die tak kata satu aper pun...Berdosanye saya....

Kesimpulanny­a saya memang sayang dia...Nak jumper die giler forever...Yang forever punye forever...Di dunia dan akhirat terutamanya,Janji nak share heaven sama-sama...Bahagia selamanya...

Semoga kami saling mengingati,Dosa sendiri pun infiniti...Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni...Semoga kami menginsafi diri...Ya Allah ampunkanlah kami....Semoga kami dapat bersama selamanya nanti...


P/S­ - andai anda seorang lelaki muslim...Mes­ti seronok kan kalau pasangan kita berfikiran camtu...Then kalu anda seorang muslimah...Apa kata tanamkan dalam hati camtu...Cinta tu anugerah Allah...Pandai-panda­i la kita menjaga nikmat...Allah itu ye...Semoga saya pun ambik iktibar gak...Wassalam...

No comments:

Related Posts with Thumbnails