Get your own Digital Clock

Wednesday, November 18, 2009

Oow...OoW...oOw baLik kamPung...(^_^)

waA...seWonOk nYEw...aRi nIe laSt daY aKu kaT UDm...
aKhiRnYa,da aBes suMe paPer...
naK baLik naK baLik nAk baLik...hE...
taDi pAper laSt,paPer daTa cOmM aku terKantoI...
beLla naK tnya paSal haMming coDe 2,so aKu bGi la beLL tngok aKu nYe sKIt..
xsaNgka peNgaWas pePeriKsaAn nmPk...atoYai...
geRam tOL...da La kAt DABS...hUhUhU....
daH la,beNda yg lePas n buAt aKu seDih oR geRAm xYAh ciTE pnjng leBAr...hE...
peTang naNti paK seDara aKu daTang aMik...yEepEe...
muLa2 naK aLek neK baS jEw...
tapi baRang2 ni bnYk pLak...bNyk keW...???
sBnrnya,beg BaJu saTu je...beG laPtoP satu...
yaNg ssH nak baWak sKetnYew umah haMstEr la...
uMah dYe kan beSar...hUhUhU...
taPi biLa paK seDara cKp naK dTng aMik...
teWus anGkut baRang2 lam aLmari wak kuOr baLik...hE...
jaDi bnYk la pLop uAt aLiknYew...
paDa yaNg da abes pApeR 2,aKu ucapkan...
"SELAMAT BERCUTI"...
dAn akU isyTihArkan mErdeKa tOk aKu n koWang sUme..nGeh ngEh nGeh...

.::ceDIhnyE xdaPat jumPa myComOt...i miSs hIm veRy muCh...(~.^)::.

Saturday, November 7, 2009

aKhiRnYa aku maSok aLam 2o_aN...=(

beRmuLa daRi 06 november 2oo9,aku da maSuk aLam 20-an...
waAa,xsUka toL...
aSe caM da 2we kaN laU dePan da aNgka 2...
huRm,maKasEh tOk sume yaNg wiSh beSday aKu eK...(^_^)
  • jina n EfFa sBLm kOl 12...dePan aKu...

    hEpy beSdaY jAh...

  • aLoNg <00.oo> call

    salam ja,selamat hari lahir yang ke 20...smoga pnjng umo n muroh rezeki...

  • PgiE <00.12>

    Slamat Datang Ke Dunia 20an..Dah same2 tua kite ye..Haha..Epy birthday..Org tua xyah hdiah pun xpekn...smoga panjang umur la ye, chat2 slalu, n bahagia dunia akhirat...

  • CkiEn <01.28>

    Hapy besday...mwahhx

  • AiZuDdin <2.15> ym

    Izzah,hepy besday sweet 20..:)

  • Pp <02.49>

    Epi birthday..Moga pnjg umr n dmrhkn rzki yea

  • BeEla <3.15>

    Happy Birthday...hahaha...ko da angka 2 kat depan.aku jela yang mude ek...

  • hAkim,haiQaL n naJiHah <10.21> misscall

    aku g umah dye time owang nop g mayang jumaat.masa kat umoh cek ani,tetibe haiqal,najihah n adeq nyanyi lagu epy besday...he...klakau diowang nyanyi...cute sgt...(~.^)

  • AbAng aMir <16.28> facebook

    Bla,bla,bla...Jah,hurm,selamat ari lahir yg ke - 20

  • kAk rOs <16.30> facebook

    happy birthday

  • CeK aNi <9.25>

    Hepi besday...bdk2 ni ajok g beli kek ator ke awk tp c.ani blk lewat,pahtu a.su plok cam bad mood je,so x jd la.Sorry

  • aDeq iqbaL (ym)

    aKaq,HAPPY BELATED 2oTh BIRTHDAY

  • FaRhaN <23.49>

    happy birthday

    KEESOKANNYA

  • KaK dIaNa <13.06>

    sayang,happy belated birthday

  • MumMy <19.21> call

    bla..bla..bla...Selamat hari lahir yang ke 20...bla...bla..bla...pnjng sgt nsht...(^_^)

  • AbaNg jiE <19.40>

    Hepi belated bufday to my youngest sister..sori lmbt wish..mge2 d'pnjngkn umr dan d'mrahkan rzki..AMIN...



Related Posts with Thumbnails