Get your own Digital Clock

Sunday, August 9, 2009

BeRmUlAnYa MiNgGu SuKaN FaKuLtI (MASKIT) <09 AuGust '09-12 AuGuSt '09>

Semalam bermula la minggu sukan kat fakulti aku...gane la sem ni team pompuan multech nak men suma sukan...hahahaha...kitorang masok badminton<09>,netball<11> n futsal<12>...semalam aku,jina n bazlin jew yg men badminton tok team multech...yang len xmo...ni kra 1st time aku msok badminton match ni...takowt sgt lorh...terketar2 tangan...2 de rama ngak owg...klu la owg rma dop thu r...korang nak thu x,aku dapat g semi final..yuhuu..xsangka gak...hahahaha...tapi yg sedih bangat...aku dapat no 4...kan best lau dapat no 3...tapi kan,klu korang nengok budak2 laki fakulti kitorang men mmg best r...diorang smash...???fuh,mmg kuat r...best siot nengoknyew...tapi yg pasti,aku mmg xwape panda smash2 nisss....huhuhu...ptg ni lau jadi,aku n da geng nak g training men futsal...hehehe...

No comments:

Related Posts with Thumbnails