Get your own Digital Clock

Sunday, August 23, 2009

11 August ‘09-_-Netball Tournament-_-

Pas abis match tue,aku pinjam bola ngan boy sains komp nak training men futsal la katekan...hahahaha...tkowt gok wesss..sblm ni sepak bola pown dp penoh,tetibe esok nak tanding...hahahaha...pro gilew...kitorang pown maen r...time 2 kan,aku nak amik bola dari kawan aku...xsempat nak amik,dye nak sepak bola 2...kaki dye terkena lutut aku...mak aiyh...sakit siot...rasa cam nak patah jew time 2...ase cm xley nak jln...trus aku pnggil geng2 aku...diorang pon papah aku duk kat kerusi n epul pi amik spray...diorang pon sembur ape ntah kat kaki aku...pas 2 rasa lega skit r...time 2 ase cm nak nangis pon ade...xpown da nangis sket...tkot tol,bahaya ugop ek men futsal ni...kna berhati2 la...time kasih kat korang yang da sudi tlng aku yg dalam kesusahan ni...korang mmg cm WONDERPETS r...hehehehe....insyaalah,aku akan blas jasa korang...aku akan tolong korang balik bila korang ssh...cewah..iye xni.....???hahahaha...hrap g2 la kan...

No comments:

Related Posts with Thumbnails