Get your own Digital Clock

Monday, January 25, 2010

terKantOi Lam keLas...(*_*)

iZzah naK citew saTu cite yaNg sgt keLakau maSa keLas KJ pagi taDi...(*_*)
iZzah beToL2 taK peWaSan yaNg KJ teNgok iZzah boRak ngan yuYu kat beLaKang...
teTiBe dYe paNggiL izZah Then dYe cakap....

"aDe aPe2 cerita...???boLeh kiTa koNgSi berSama"

waAa,malu toL...naK ciTe paSal pe ek...???
izZah pOwn taNye La KJ,naK cIte paSal aRi niEy kE...
dye cakap cIte paSal peRasaAn Wak daRi maSowk UDM saMpai sekaraNg...
huRm,tak taU naK cite pE la...tIme caM niE la dYe sOh beRceRiTa...hUhUhU...
iZzah pOwn ciTe la seDikit seBnYk paSal 1St tiMe maSowk UDm duLu...
aGak menYayaT aTi la skit...haRharhaR...(*_*)

"peRaSaan saya maSe 1sT maSowk UDM meMANG NErVOuS BerCampuR ngan sedih
coZ maSe 2 saYa 3rd intaKe...
saYa xde miNggu oRieNtasi laNgsuNg...
lePas daFtar jeW teRus maSowk keLas...paDa ari yaNg saMa...
tErkaPai-kaPai sorang2 caRi keLas...
ingat laGi tiMe 2 mY 1St keLas kaT AC beRApa nTah...
sSh gaK naK caRi keLas nIE...aSyik taNye oWang Jew...
sKunk da Otew da...hE...baWu taU yaNg C tu seBenaRnya tingkaT yaNg ke-3...(*_*)
yaNg laGi seDiHnyE...buDak2 niE suMe da bLajau c aWaLan...
taKowt saNgat..."

paS 2 KJ taNye laGi
"aBes aPe yaNg bUat tOk seLeSaiKan maSaLah aWak 2...???"

iZzah pOwn cKp La...
"saYa seNtiaSa juMpa lecTuRer la...
taNye aPe Yang saYa taK faHam...[cHewaH]...hE...(*_*)
n saYa caRi kaWan2 yaNg paNdai sKit mIntaK baGi tunjuk aJar..."

fUh,naSib baEk Dye da XtnYe da...
paS niE tAubaT xNak ckp Lam keLas...
nTah naPe cam maLang jE sKit naSib IzZah ri nIE...
KJ xaBes2 perLi iZzah...
aDe saTu time 2,iZzah terPandaNg la kaT luAr...
dye pOWn sOunD...

"saya boLeyH tahu yang peLajaR tu boRing aTau x dGn keLAs saYa...
dYe aKan BerCaKap2 dgn kaWan seBeLah mEnyebelah,teNgok Org kaT luAr...
bLa...bLa...bLa...=("

aDoiYh,teNgok kat LuaR pOwn xLey kEw...
maTe dYe aSyik teNgok kaT iZzah jEw tiMe meNgaJau...
kaWan2 pOwn sUme caKap cam tUe...
taK taHu La naPe...
sUme peRgeraKan diPerhaTikan...
atoYai...
xBesH rRr caM niE...

huRm,pape PowN KJ meNgaJar mMg beSt...
biLa peLaJar dYe caM oWing,dye teWus bUat jOke...
n Dye seLaLu baGi moTiVasI...
oK la seMinggu sekaLi de oWang baGi moTiVaSi kaT tiTeW sume kaN...
aT lEast,titew aKAn seNtiAsA beRinGat...(*_*)

Monday, January 11, 2010

gEt weLl soOn mY beSt fWen...(*_*)

aLhaMduLiLlah effa da lEy kuAr wad jumaaT lePas
sKunk dYe De kaT umAh Dye dA...
laU xsiLap dYe daPat cuTi 46 haRi...
sO dYe maSok kaMpus bLajau 7/2...

waAa,xsaBau naK jumPa dYe baLik...eFfa,i miSs u so muCh...(~.^)wiNk...


huRm,pas Jew tengok eFfa kaT HSNZ...
kitoWang lePak jaP kaT paNtai baTu buRuk...
saMbil miNum aIr keLapa,maKAn keRoPok,nuGgeT n bLa bLa...
da laMe xlePak kaT ciNi,seWonOk puLak rasenYe...(*_*)
huRm,xmaKan nmiNum jeW kaN....
kiTowaNg poWn sNAp la GamBau baNyak2....
yaNg kLakaunYE xde soWang poWn yaNg naK jaDi tuKAng aMik gaMbau...
seMua siBuk naK poSing...hE...
aSyik poSing jEwk,saMpai da xKisah owang seKeliLing tGk or x kiTowaNg niE...






Wednesday, January 6, 2010

aLhamDuLiLlah,tHanks 2 gOD...eVeRYthiNg oK...(^_^)

hUrm,aLhaMduLiLLah....
seMuanYa berJalan nGan laNcAr...effa da seLAmat meLakuKan pemBedaHAn...
peTAng semAlaM iZzah n da gaNg perGi meLAwaT dYE deKat HSNZ...
keSian teNgok dYe..
.dye daLam keAdaAn terLalu leMah...
taK saNgka owaNg yaNg seTabaH eFfa tuE poWn kaKu di AtaS kaTil...
dYe aDe tuNjuK ketuMbuhan yaNg diKEluArkan daRi pewUt dyE...
beSar gilEw...seRiouSlLy beSar...
naNti izZah upLoaD kan gaMba 2 naNti k...
oWh ye,peTang ni iZzah naK g uMah naDia kaT taNAh meRAh...
da laMe xg saNA...zaTiEy n jiNA poWn iKoWt sKaLi...
naK g jaLan2 coZ dUit PTPTN da maSowK...hE...
seWonOknyE...yEepEe...
naNti boLey juMpa aLif...
da laMe xJumPa dyE...(^_^)

Monday, January 4, 2010

MaRi kiTa saMa2 beRdOa aGar kaWan kiTa seLaMat meNjalani peMbeDahan...

dAh LaMa saYa xmenGupDate bLog...
nTah keNapE seKaRang saya seMemangnYa maLas tok meNguPdAte blog niE...
muNgkin keRana teRlaLu laMa meNiNggaLkan duNia bLog seHingGa moOd tOk berBlog da xDe...
huRm,tuJuan uTama saYa kaLi NiE buKanLah tOk berceRita menGenai saYa, teTapi berCeriTA menGEnai saLah seOrang kaWan saYa yaNg akAn menjaLani pemBedaHan paDa haRi niE iaiTu maRiNi zuRaiFfa aTau leBih meSra diPAngGiL eFfa...
saYA ceriTakan seRba sediKit kiSahnYA k...
paDa aKhir seMestEr lePas dYe meRasa taK seLesa biLa meniAraP di AtaS laNtai...
raSa saKit...
aCap kaLi juGA raSA sePerti iTu daTang...
dan aKhiRnyA dYe buaT kePutuSan tOk buAt peMerikSaAn kat kLiniK UDM...b
Ila di cHeck,doKtoR meNGesaHkan dYe adA ketuMbuHAn daLam perUt...
huRm,keSian kaN...
keTumbuHan 2 seMAkin aRi seMAkin meMbeSar...
dan eFfa peRlu menJAlaNi operaTion deNgan seGera...saYa meMohon aGar seSiaPA yang mengeNaLiNya, doAkanlah aGar dye seLamat menJalaNi peMbeDahan paDa haRi niE...
AmiNnNn...
oWh yE,kePada sesiaPa yaNg raSa saKit2 tuE seGeraLah menDapaTkan raWatan...
jaNgan biaRkan sAKit tuE terLalu laMa...
doKtoR xMakan owaNg taU...hE...(^_^)
Related Posts with Thumbnails