Get your own Digital Clock

Wednesday, October 14, 2009

NiGhT fEaSt



MlmnYew pUla paS iSyaK,kaMi saTu keLas bUat jaMuan Skit kaT taMan sYahbaNdaR...tiMe ni kiTowAng g 3 keReta...seWoNok giLew tiMe niE...tiMe kaSih la coz baGi keRjaSaMa...koWang mMg sPortiNg rRr...beRbaLaoi aPe yang aKu n Da gAng da PrePare...ape yaNg bEst sKali aDalah tiMe mKn kEk...seDAp siOt...kiTowang deCide beli kEk INDULGENCE kat SECRET RECEIPI...dAn yAng meNAriknyA seTiAp poToNgan kEk 2 kiTowAng leTakkan nAma kItowAng...taPi yaNg seDihnYa,ju aKa ZulKArNain xDop...aDe maSaLah yaNg xdpt dieLakKan....wAaA,hOpefuLly pas niE lau aDe laGi menDe2 cam ni,ko jOin ek...1 haRi niE kije kiTowang jaLan jEw waLau AsmEnt meLambak...xkaMi peDuli sUme 2...hAhAhA...gaMbau pOwn da bNyk gilEw aMik...saMpai da xThu nak Pos g mAnA laGi...keSeroNokkan xbeRhenti kAt cNi jEw. tAu..hEhEhE....



paS2 lak,kitOwang g PantAi ba2 buRuK aKa UgLy sTone oWang Ganu oYak...hAhAhA...seRonOk tAu lePak kaT c2...rAsa xmo baLik pOwn aDe gak...lAu dtNg nGan pakwe mMg kompOm2 Besh...hEhEhE...mLm 2 puLak buLan puRnaMa...caNtik sGt...xsaNgka daPat lePak 1 kelas mCm ni...naNti biLa da haBis bLajau meSti aKu wiNdu sAat2 maNis cam nie...cEdiH lAk aSe...hUkhUkhhUk..=(,dA la,xMo ceDih2...kUl1 lBh kiTowaNg beRtoLak baLik ke kaMpus...gUarD x taHan pown kitOwang maSok laMbat maYbe seBab dye tnGok stiKer staf Udm kat keReta aku paKai 2 kOwt..hEhEhE...time kaSih skali laGi kAt sUme...tAun dePAn kiTa waK laGi eK...(~.^)

No comments:

Related Posts with Thumbnails