Get your own Digital Clock

Monday, January 25, 2010

terKantOi Lam keLas...(*_*)

iZzah naK citew saTu cite yaNg sgt keLakau maSa keLas KJ pagi taDi...(*_*)
iZzah beToL2 taK peWaSan yaNg KJ teNgok iZzah boRak ngan yuYu kat beLaKang...
teTiBe dYe paNggiL izZah Then dYe cakap....

"aDe aPe2 cerita...???boLeh kiTa koNgSi berSama"

waAa,malu toL...naK ciTe paSal pe ek...???
izZah pOwn taNye La KJ,naK cIte paSal aRi niEy kE...
dye cakap cIte paSal peRasaAn Wak daRi maSowk UDM saMpai sekaraNg...
huRm,tak taU naK cite pE la...tIme caM niE la dYe sOh beRceRiTa...hUhUhU...
iZzah pOwn ciTe la seDikit seBnYk paSal 1St tiMe maSowk UDm duLu...
aGak menYayaT aTi la skit...haRharhaR...(*_*)

"peRaSaan saya maSe 1sT maSowk UDM meMANG NErVOuS BerCampuR ngan sedih
coZ maSe 2 saYa 3rd intaKe...
saYa xde miNggu oRieNtasi laNgsuNg...
lePas daFtar jeW teRus maSowk keLas...paDa ari yaNg saMa...
tErkaPai-kaPai sorang2 caRi keLas...
ingat laGi tiMe 2 mY 1St keLas kaT AC beRApa nTah...
sSh gaK naK caRi keLas nIE...aSyik taNye oWang Jew...
sKunk da Otew da...hE...baWu taU yaNg C tu seBenaRnya tingkaT yaNg ke-3...(*_*)
yaNg laGi seDiHnyE...buDak2 niE suMe da bLajau c aWaLan...
taKowt saNgat..."

paS 2 KJ taNye laGi
"aBes aPe yaNg bUat tOk seLeSaiKan maSaLah aWak 2...???"

iZzah pOwn cKp La...
"saYa seNtiaSa juMpa lecTuRer la...
taNye aPe Yang saYa taK faHam...[cHewaH]...hE...(*_*)
n saYa caRi kaWan2 yaNg paNdai sKit mIntaK baGi tunjuk aJar..."

fUh,naSib baEk Dye da XtnYe da...
paS niE tAubaT xNak ckp Lam keLas...
nTah naPe cam maLang jE sKit naSib IzZah ri nIE...
KJ xaBes2 perLi iZzah...
aDe saTu time 2,iZzah terPandaNg la kaT luAr...
dye pOWn sOunD...

"saya boLeyH tahu yang peLajaR tu boRing aTau x dGn keLAs saYa...
dYe aKan BerCaKap2 dgn kaWan seBeLah mEnyebelah,teNgok Org kaT luAr...
bLa...bLa...bLa...=("

aDoiYh,teNgok kat LuaR pOwn xLey kEw...
maTe dYe aSyik teNgok kaT iZzah jEw tiMe meNgaJau...
kaWan2 pOwn sUme caKap cam tUe...
taK taHu La naPe...
sUme peRgeraKan diPerhaTikan...
atoYai...
xBesH rRr caM niE...

huRm,pape PowN KJ meNgaJar mMg beSt...
biLa peLaJar dYe caM oWing,dye teWus bUat jOke...
n Dye seLaLu baGi moTiVasI...
oK la seMinggu sekaLi de oWang baGi moTiVaSi kaT tiTeW sume kaN...
aT lEast,titew aKAn seNtiAsA beRinGat...(*_*)

No comments:

Related Posts with Thumbnails