Get your own Digital Clock

Wednesday, November 18, 2009

Oow...OoW...oOw baLik kamPung...(^_^)

waA...seWonOk nYEw...aRi nIe laSt daY aKu kaT UDm...
aKhiRnYa,da aBes suMe paPer...
naK baLik naK baLik nAk baLik...hE...
taDi pAper laSt,paPer daTa cOmM aku terKantoI...
beLla naK tnya paSal haMming coDe 2,so aKu bGi la beLL tngok aKu nYe sKIt..
xsaNgka peNgaWas pePeriKsaAn nmPk...atoYai...
geRam tOL...da La kAt DABS...hUhUhU....
daH la,beNda yg lePas n buAt aKu seDih oR geRAm xYAh ciTE pnjng leBAr...hE...
peTang naNti paK seDara aKu daTang aMik...yEepEe...
muLa2 naK aLek neK baS jEw...
tapi baRang2 ni bnYk pLak...bNyk keW...???
sBnrnya,beg BaJu saTu je...beG laPtoP satu...
yaNg ssH nak baWak sKetnYew umah haMstEr la...
uMah dYe kan beSar...hUhUhU...
taPi biLa paK seDara cKp naK dTng aMik...
teWus anGkut baRang2 lam aLmari wak kuOr baLik...hE...
jaDi bnYk la pLop uAt aLiknYew...
paDa yaNg da abes pApeR 2,aKu ucapkan...
"SELAMAT BERCUTI"...
dAn akU isyTihArkan mErdeKa tOk aKu n koWang sUme..nGeh ngEh nGeh...

.::ceDIhnyE xdaPat jumPa myComOt...i miSs hIm veRy muCh...(~.^)::.

No comments:

Related Posts with Thumbnails